Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 52ου ΓΕΛ Αθήνας ανέλαβε τη δέσμευση και προσπαθεί να συμβάλλει στην όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του σχολείου.
Στο δεύτερο αυτό σπίτι των παιδιών μας, τα προβλήματα είναι αρκετά, καθημερινά, έκτακτα, αλλά και συσσωρευμένα από καιρό, που χρειάζονται προσπάθεια, συνεχή επαγρύπνηση και πολύ τρέξιμο.
Προτεραιότητά μας είναι να εξαλειφθούν οι κίνδυνοι ατυχημάτων από τις κακοτεχνίες, από τα κατασκευαστικά προβλήματα και από την εγκληματική αναβλητικότητα της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου.
Διανύοντας την εποχή της οικονομικής ασφυξίας, είμαστε αποφασισμένοι να προασπιστούμε με νύχια και με δόντια το κοινωνικό αγαθό της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας για όλους. Να βοηθήσουμε με τη στάση μας ώστε οι εκπαιδευτικοί με αξιοπρέπεια να είναι και να παραμείνουν λειτουργοί και να μπορούν να ορθώνουν το επιστημονικό και το ανθρωπιστικό τους ανάστημα. Από αυτούς, από τον πολιτισμό τους, την ακεραιότητά τους και τις αξίες τους, θα μπορέσουμε να ελπίσουμε σε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας…

Καλούνται οι γονείς να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το Δ.Σ., γιατί η αλληλοενημέρωση και η συνεργασία μάς κάνουν πιο αποτελεσματικούς.

           
           Το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος: Ζαχαρίας Ρουστάνης
Αντιπρόεδρος: Γρηγόρης Κωνσταντίνου
Γεν. Γραμματέας: Γκόλφω Σταματακοπούλου
Ταμίας: Μιχάλης Ρίζος
Ειδ. Γραμματέας: Παναγιώτης Αλεπάκος
Έφορος: Βασίλης Δέδες
Μέλος: Χρήστος Δέδες

Επικοινωνία: syllogosgoneon52@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου